Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během finálového večera České Miss se primárně neubírala pozornost pouze na finalistky na jevišti, ale pochopitelně se také řešilo, co má která z přítomných dam na sobě. Bez nadsázky se dá říct, že hned po Plese v Opeře se začínají celebrity připravovat na to, co si obléknou poslední sobotu v měsíci březnu.

Ředitelka soutěže Michaela Maláčová zvolila velmi efektní šaty z módního domu Bottega Veneta. Míša má i po třech dětech fantastickou postavu, a tak si červenou toaletu bez ramínek může s klidným svědomím dovolit. Stejně tak hlavní host soutěže herečka Claudia Cardinale se ani ve svém věku nebála mladistvosti a zvolila šedivý overal s hlubokým dekoltem, který naštěstí zakrývala stříbrným plédem.

Tereza Maxová (52) se nechala obléct od hlavy až k patě módním domem Fendi. K černým koktejlkám s plisovanými kanýry v živůtku z aktuální kolekce jaro/léto zvolila efektní doplňky se zlatými prvky.

Díky mnohobarevným šatům od Beaty Rajské byla Ivana Gottová (48) v Hudebním divadle Karlín zcela nepřehlédnutelná. Dezén jakoby rozpitých vodovek byl velmi nevšední, ale to bylo jistě záměrem. Rajská je také autorkou šatů Jitky Válkové (32), které jsou pro změnu netradiční svým dělením v pase. Velmi se nám líbí, jak Česká Miss 2010 šaty z černé aranžované krajky roztříštila ikonickým psaníčkem Knot od Bottega Veneta ve fuchsiové barvě.

A máme tu výstřihy večera. Lucie Králová (42) v šatech z půjčovny Soline upozorňovala na svůj pověstný dekolt robustním náhrdelníkem, stejně tak jako Aneta Vignerová (36) s hlubokým výstřihem v modelu návrháře Lukáše Macháčka a Veronika Machová (33) v šatech vlastní výroby.

Konečně si můžeme prohlédnout Renatu Langmannovou (37) ve finální podobě šatů od Lukáše Lindnera. Česká Miss 2006 si k šatům minimalistického střihu s metalickým efektem mohla dovolit výrazné šperky Bulgari. Dcera herečky Veroniky Freimanové překvapila v asymetrickém modelu od začínajícího talentovaného návrháře Vladimíra Staňka a stejnou barvu šatů, tentokrát od Jarky Sedláčkové, oblékla i Karolína Bosáková. Někdejší veleúspěšná modelka se nebála přiznat, že psaníčko si pořídila v second handu.

Reklama

Další články

Načítám