Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po mnoha letech se hlas Jitky Asterové (64) vrátil na rádiové vlny. Z komerční sféry přešla herečka do té veřejnoprávní. „Jsem strašně šťastná, že jsem se po letech dostala do rádia. A to do Českého rozhlasu 2, což je mé oblíbené rádio. Dostala jsem se do souboru se Sandrou Pogodovou a Lindou Finkovou, máme úžasný pořad Polední sirény,“ prozradila Asterová na módní přehlídce, kterou navštívila i její kolegyně Finková.

„Nikdy jsem si nemyslela, že bych mohla moderovat v rádiu, protože jsem zpěvačka. Je ale skvělý pocit mluvit pro lidi v rádiu,“ říká zpěvačka a hlasová koučka z pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Trojice výrazných umělkyň utváří v pořadu dvojice a rozebírá aktuální témata. „Byly jsme vybrány proto, že jsme každá úplně jiná a máme už dost odžito. Nejvíc tedy já,“ smála se Jitka. Asterová, Finková a Pogodová se stýkají nejen ve studiu, ale také v soukromí. „Nebudu prozrazovat, kde všude jsme byly a kam ještě půjdeme,“ culila se Jitka.

Do roku 2011 moderovala Jitka Asterová na Frekvenci 1 pořad Sexy život, ve kterém po neshodách s vedením a odmítnutí spolupráce s Ivetou Bartošovou a Hankou Mašlíkovou vystřídala herečku právě Linda Finková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám