Hlavní obsah
Článek

Patřila k erotickým symbolům a otevřený přístup k erotice a sexu také propagovala ve svém pořadu v rádiu. Herečka Jitka Asterová (64) tedy byla dámou na svém místě, když zahajovala v Tančícím domě výstavu Praha dekadentní. "Teď už jsem spíš teoretička," řekla se smíchem Super.cz.

"Měla jsem radost, že na výstavě jde ukázka z mého filmu Krvavý román, kde jsem hrála prostitutku. A jsem tam dole bez. Dostala jsem totiž na výběr od pana režiséra Jaroslava Brabce, kterou část těla mám odhalit, jestli od pasu nahoru anebo dolů. Můj výběr byl rafinovaný, protože to bylo dobové a navíc černobílé, takže díky korzetu není vidět úplně všechno a vypadá to decentně," vyprávěla nám.

Erotických anebo odhalených scén točila herečka samozřejmě víc. "Nahoře bez jsem byla třeba ve Smrti stopařek, erotické scény jsem měla s Milanem Lasicou ve filmu Samorost anebo s Miroslavem Donutilem v Hotelu Herbich," vypočítala s tím, že kdyby to bylo na ní, tak by se klidně odhalovala dál.

"Natáčela jsem takovou menší roli v seriálu Marie Terezie, kde jsem hrála bordel mamá a měla jsem tam spoustu prostitutek. Pan režisér řekl, že by potřeboval, aby se někdo svlékl. Nikdo dlouho nechtěl, až jsem se přihlásila. Ale neměli zájem. Je to výhoda určitého věku, že už se asi v těch hanbatých scénách nebudu objevovat," doplnila herečka, která si udržuje figuru zejména jógou, kterou i předcvičuje. V našem videu dala tip na cvik, který je prý na postavu ten nejlepší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám