Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také Jitka Asterová (64) je pravidelnou členkou poroty soutěže Muž roku, takže nemohla chybět na představení finalistů. Bavili jsme se ovšem nejen o mladých mužích, ale i o modelingu, který herečku i v jejím věku baví. Nedávno nafotila kolekci modelů návrhářky Táni Kovaříkové spolu s dcerou Annou Kameníkovou.

"Pokud jde o muže, tak se mi pořád líbí nejvíc ten předloňský," vzpomněla si na Matyáše Hložka. Favorita už ale letos má. "Když jsem viděla muže číslo 5, tak mi úplně spadla brada. Má úplně oslňující úsměv. Je překrásnej," má o svém favoritovi jasno Jitka.

Pěkné muže má ale i v rodině. A to jak zetě, jehož přivedla domů dcera Anička, tak i vlastního syna. "Můj syn už několik nabídek na modeling dostal, ale na rozdíl ode mne a Aničky odmítl. Měří skoro 190 centimetrů, ale upřednostňuje spíš ragby a takové ty mužské věci. Ale je mu teprve dvacet, tady je věkový limit do devětadvaceti, tak to možná ještě přehodnotí," krčila rameny Asterová.

"Uvidíme, jestli ho přemluvím, protože mě modeling a focení strašně baví. Říkám to všem módním návrhářkám. Focení pro Táňu Kovaříkovou pro mne byla radost. Ale vzhledem k mému věku a k mým mírám už asi moc příležitostí mít nebudu. Na ty mola už nenarostu ani neomládnu," smála se Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám