Hlavní obsah
Článek

Překročením padesátky jako kdyby aktivní život pro mnoho žen symbolicky skončil. Úlohu matky mají většinou splněnou a s přibývajícími vráskami si připadají čím dál méně atraktivní. V českém šoubyznysu však najdeme dámy, které jsou i po sfouknutí padesáti svíček na dortu stále šik a jejich mladistvý vzhled by jim mohly závidět i mnohem mladší kolegyně.

Mezi půvabné padesátnice se jednoznačně řadí Lucie Bílá (57), která jakoby už několik let popírala přírodní zákony. Nejenže na její tváři sotva najdeme nějaké vrásky, ale pyšní se i štíhlou pevnou postavou.

Pozadu rozhodně nezůstává ani Heidi Janků (61), která často mladistvý vzhled podporuje i dívčí módou. A protože se za svou postavu rozhodně stydět nemusí, tak se několikrát ukázala i v sexy prádle.

Na svou figuru je hrdá i zpěvačka Leona Machálková (56), která během účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas několikrát odhalila dokonale pevné tělo v sexy kostýmu. V převleku za zpěváka ze skupiny Tokio Hotel zase řádila jako náctiletá puberťačka.

Ve velmi dobré kondici se udržují i herečky Jitka Asterová (64) nebo Mahulena Bočanová (57). Mezi čerstvé padesátnice se řadí i Kateřina Brožová (56), které by její věk hádal opravdu málokdo. O něco vyšší věk má vždy elegantní Zlata Adamovská (65).

Zapomenout zmínit nemůžeme ani Yvettu Blanarovičovou (60). Ta nedávno ohromila fotkou bez make-upu, na níž omládla o mnoho let.

Která česká padesátnice je nejatraktivnější?
Lucie Bílá
3 %
Leona Machálková
7,5 %
Heidi Janků
29,2 %
Kateřina Brožová
5,9 %
Zlata Adamovská
3,9 %
Yvetta Blanarovičová
47,1 %
Jitka Asterová
1 %
Mahulena Bočanová
2,4 %
Celkem hlasovalo 2293 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám