Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neustále pozitivní herečka Jitka Asterová (64) se prý udržuje ve formě hlavně stravou metabolic balance, kterou už praktikuje mnoho let, a její dcera Anna o tomto stravování dokonce vydala knihu. S postavou je poslední tři roky nadmíru spokojená.

„A když se cítím, že mi dochází šťáva, udělám si detox podle Beyoncé. Jde o pití speciálního nápoje s citronovou šťávou a kajenským pepřem. Je to hrozně zajímavá chuť, ale dá se na to zvyknout, hlavně ty výsledky jsou naprosto skvělé,“ míní Jitka.

Podle herečky je souhra těla a duše zásadní. Přesto se rozhodla využít rázovou vlnu na oblast paží, aby se cítila lépe. "Ruce mám po mamince. Vždycky, když zamávala, tak se jí celé klepaly a já to mám stejně," přiznala. Zbytek těla si prý vymaká na stavbě, jelikož přes léto rekonstruuje byt, a na dovolenou se tak vydá až v září.

"Ale určitě pojedu aspoň na chalupu někde v Česku, ke známým, kteří mě budou hýčkat. A už vybírám i plavky, Mám už tankiny, které si můžu při opalování odhrnout a pak zase stáhnout dolů, aby nebylo vidět břicho. To už v jistém věku není radno ukazovat. A rozhodla jsem se změnit i barvu. Černá sice zeštíhluje, ale už mě trochu nudí. Možná sáhnu i po bílé, ale každopádně nějaká barvička bude," slíbila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám