Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyzkoušela už nespočet způsobů, jak zhubnout a zdokonalit si postavu. Nejvíce ji ovlivnil aerobik, který dokonce předcvičovala v televizi.

V posledních letech je ale Jitka Asterová (64) naprosto zblázněná do jógy. „Věnuji se józe, která je moje priorita,” říká Jitka a jedním dechem dodává: „Věnuju se jí pět let a jsem jí stoprocentně věrná. To je snad jediný partner, kterému jsem stoprocentně věrná.” Herečka praktikuje jógu každý den, ale samozřejmě jí nejvíc vyhovuje, když může být přítomná na hodině své oblíbené lektorky.

Poté, co Asterová odmoderovala vernisáž tematické erotické výstavy Sexplicit vol. 3, tak se nám svěřila, na jakou zvládnutou polohu je hrdá. Ale nelekejte se, bývalá moderátorka rádiového pořadu Sexy život nehovořila o sexuální poloze, ale o cvičení. Prý je pyšná na to, že zvládla stoj na hlavě. „Některé malé děti stojí na hlavě od malička, ale já jsem to nikdy nezvládla. Naprosté štěstí jsem zažila, když jsem se po dvouletém každodenním praktikování postavila na hlavu. Rozbrečela jsem se štěstím. Teď stojím na hlavě každý den."

Co herečce jóga dává do života? „Pro mě je důležité se dožít vysokého věku, ale v dobré kondici. Být pohyblivý je základ. Já jsem byla vždycky pružná, ale postupem let člověk pružnost ztrácí. Díky józe se cítím mladá, mám výbornou kondici a klidně si dám ruce na zem,” říká Jitka Asterová, která nám před kamerou předvedla, jak dá ruce na zem i v podpatcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám