Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka a muzikálová zpěvačka Kateřina Klausová určitě těmito snímky hodně potěší svoje fanoušky! Půvabná dívka se svlékla do plavek a při bazénové józe předvedla ze svého rozkošného těla snad vše, co bylo ve vší počestnosti možné. Podívejte se do fotogalerie!

S partou z muzikálů Mamma Mia! a Rocky (první pomalu končí, druhý se chystá) se zúčastnila akce, kde si právě většina zpěváků poprvé vyzkoušela ve světě velmi populární paddle board jógu. Ta je docela náročná na balanc, takže stačí vteřina nepozornosti a cvičící se máchá ve vodě.

Hlavně mládenci Peter O. Pecha a Honza Kříž, kteří se s Kryštofem Michalem budou střídat v roli Rockyho, se pořád topili. Zdatně jim sekundoval tanečník Tomáš Smička, expřítel Kamily Nývltové.

To Jitka Asterová (64) a Kateřina Klausová byly v pohodě, protože jógu pravidelně cvičí, a tak s balancem neměly tolik potíží.

„Jógu miluju a cvičit ji na vodě je výborný nápad. Paddle board jóga je náročná, ale ne tolik, jak jsem čekala. Po pár hodinách se dá dobře zvládnout,“ prohlásila Jitka Asterová.

Reklama

Další články

Načítám