Hlavní obsah
Článek

Divadlo a film mu jako prostor k uměleckému sebevyjádření už zřejmě nestačí, a proto se Zdeněk Piškula (25) nyní rozhodl zaútočit na srdce svých fanynek jako zpěvák. Před časem nahrál písničku Zvraty, pro kterou napsal hudbu i text, nazpíval ji a doprovodil na kytaru. A k velké radosti početné skupiny fanynek se v červnu singl dočkal atraktivní obrazové podoby. Hlavní role se nezhostil nikdo jiný než interpret písně osobně.

„Píseň Zvraty byla nahrána přibližně před třemi měsíci, ale až v červnu jsem se rozhodl, že k ní natočím videoklip a vyšlu ji do světa. Videoklip vznikal dost na punk, byl natočen přibližně za 4 hodiny s tím, že jsem skoro vůbec nevěděl, co v něm budu dělat. Zkrátka jsme tvořili a vymýšleli na místě,” říká Zdeněk, kterému vytrhla trn z paty jeho PR agentura, která mu poskytla ve svém sídle v pražské Pařížské ulici prostor k natáčení.

„Shánění prostoru nebylo náročné. Vlastně jsem ani neřešil, co si vzít na sebe, prostě jsem se oblékl do toho, do čeho jsem zrovna ten den chtěl. S výsledkem jsem velice spokojený, ale to je hlavně zásluha kameramana a zároveň střihače Martina Štembery,“ uvedl Zdeněk Piškula, pro něhož byl nový klip dárkem k osmnáctinám, které oslavil 25. června.

Piškula se zapsal do povědomí diváků díky seriálům Vyprávěj, Doktoři z Počátku či pohádce Jana Svěráka Tři bratři. V minulosti chodil mladý herec s o dva roky mladší vlogerkou Terezou Hodanovou alias Teri Blitzen a nedávno se s ním rozešla o čtyři roky starší kolegyně Anna Linhartová.

Co říkáte na klip Zdeňka Piškuly?
Líbí se mi. Má na rozjezd pěvecké kariéry
31,4 %
Měl by se raději držet herectví
68,6 %
Celkem hlasovalo 1264 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám