Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikál Mamma Mia! slavil 100. představení a produkce pro jeho protagonisty připravila slavnostní večírek, kde nechyběl ani dort. Pánové z řad účinkujících se na něj vrhli jako hladoví vlci, pokud jde o dámy, ty si držely odstup. Ostatně bylo už po desáté večer...

Jediná, která se s talířkem s odkrojeným kouskem nechala vyfotit, byla Daniela Šinkorová (51). Jíst ji pak ale už nikdo neviděl. Připomnělo nám to modelku Elišku Bučkovou (34) v době, kdy podléhala anorexii, ale tvrdošíjně předváděla, že jí a pózovala s každou potravinou, která byla v dohledu. Navíc se přehrabovala v plných talířích, kde jídlo dokázala přeskupit tak, že to vypadalo, jako by nějaké ubylo.

Daniela to obvykle nedělá, na večírcích si vystačí se sklenkou vína v ruce. Když se ale začaly po jejím drastickém zhubnutí ozývat hlasy, zda také nemá problém s poruchou výživy, možná chtěla také ukázat, že jí něco jiného než saláty, o nichž s obrovským zanícením mluví. Přitom by bylo pochopitelné, že večer si už opravdu nic jiného nedá, stejně jako její kolegyně Jitka Asterová (64), která momentálně jede v hubnoucím programu.

Reklama

Další články

Načítám