Hlavní obsah
Článek

Svlékání herečky Anny Linhartové, dcery Jitky Asterové (64), má velmi krásný a chvályhodný důvod. Anička je jednou z dvanácti osobností, které se nechaly zvěčnit do kalendáře charitativní organizace DebRA, jež podporuje pacienty s nemocí motýlích křídel. Každá z oslovených osobností se fotila s křídly, jež pro tuto příležitost vytvořili známí čeští designéři. Za vlasovými křídly Anny Linhartové stojí Jana Burdová.

„Jsem ráda, když dostanu příležitost představit, co vše je možné s materiálem, jako jsou vlasy, vytvořit. Anna, které na jeden den vlasová křídla narostla, je nesla statečně a je moc krásná. Přesně naplnila moji představu lidského života s onemocněním motýlích křídel,“ uvedla Burdová ke svému výtvoru.

Dalšími známými dámami, které si nechaly narůst křídla, jsou Bára Poláková (40), Jana Plodková (42) nebo Eva Josefíková (34).

Charitativní organizace DebRA a Jitka Čvančarová (46), jež je její patronkou, představí celou kolekci s názvem 12 plus 12 už 12. 11. v prostorách Pražské křižovatky.

Reklama

Další články

Načítám