Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radost z nového vztahu neskrývá herečka a moderátorka Jitka Asterová (64). A jako každá zamilovaná žena se snaží být co nekrásnější. V poslední době výrazně zhubla a pořídila pro svého miláčka sadu fotek, které nikoho nenechají na pochybách, že láska dělá s lidmi divy. Kdy nám ale partnera, jenž už dostal přezdívku paní Colombová, ukáže?

„Nikdy jsem se nepovažovala za sexy symbol, ale na druhou stranu, když je žena zamilovaná, nemůže se to nepromítnout do výrazu jejího obličeje i těla. Prožívám krásné dny, tak jsem se rozhodla si ty úžasné chvíle zachytit. Za pár let už by to třeba takhle nedopadlo,“ říká Jitka, která si před fotoaparát stoupla jen v černém body a s rozpustile načechranými vlasy.

„Postavu si udržuji cvičením jógy a zdravou stravou. Zásadní vliv na její zformování měl ale přístroj, na který jsem chodila,“ prozradila Asterová.

Na podzim se Jitka chystá pilně zkoušet nový muzikál Mamma Mia! a i tady jí prý hodně záleží na tom, jak bude vypadat. „Hrajeme sice postarší, ale stále šik zpěvačky. Navíc bych ráda ukázala mnoha českým ženám v mém věku, že není třeba házet flintu do žita a navlékat se do neforemných šatů. Já osobně se třeba již nyní těším na podzimní párty i plesovou sezónu, až budu moci vyndat nové šaty ze skříně,“ tvrdí Jitka.

Všem dámám, které o sobě a své postavě po padesátce pochybují, prozrazuje svůj recept na krásu: „Dobrá nálada, úsměv na tváři, trocha pohybu, lehká strava a dobrý přítel po boku. A pokud by to nestačilo, tak klidně i nějaká moderní metoda omlazení či zhubnutí. Jen se to nesmí přehnat,“ dodává.

O svém soukromí ale zatím více prozrazovat nechce. „Víte, já jsem vždy šla s kůží na trh a ne vždy se mi to vyplatilo. Raději si proto nyní nechám dveře do svého soukromí zavřené déle. Ono se v českém šoubyznysu stejně nikdy nic dlouho neutají,“ míní Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám