Hlavní obsah
Článek

Ženu za pultem Jiřinu Švorcovou (†83), která již přes čtrnáct dní leží na koronární jednotce Ústřední vojenské nemocnice v Praze, se lékaři pokusili odpojit od přístrojů. "Pokus byl bohužel neúspěšný, pacientka stále nedokáže dýchat svépomocí," prozradil nám zdroj ze špitálu. Situace je tak vážnější, než se čekalo.

Herečku, která ztvárnila charakterní prodavačku Annu Holubovou v lahůdkách socialistické samoobsluhy v legendárním seriálu Žena za pultem, proto doktoři znovu napojili na přístroje. Její tělo je totiž sužované vážným zápalem plic, který neustupuje.

Rodina si nepřeje uveřejňovat žádné informace o zdravotním stavu Jiřiny Švorcové. Jak jsme však uvedli již dříve, v jejím věku je podle lékařů každý den navíc na přístrojích a v umělém spánku bohužel znamením toho, že organismus už nemá sílu s chorobou bojovat. Všichni její blízcí však věří, že se znovu probudí a bude se moci znovu radovat ze života. A pracovat. Po loni vydané knize Jiřina Švorcová osobně, která byla jednou z nejprodávanějších knih vůbec, má totiž herečka rozepsaný další titul. Její fanoušci se ho nemohou dočkat.

Reklama

Další články

Načítám