Hlavní obsah
Článek

Neúspěšná účastnice VyVolených nejspíš pochopila, že z ní ani po plastických operacích modelka nikdy nebude, a vrhla se na podnikání. Eva Feuereislová (34) v rámci zdokonalení svých dovedností hledá rady u herce, který je v tomto oboru odborníkem na slovo vzatým.

Po krátkém byznys tripu v Dubaji, během něhož Evča kromě opalování údajně stačila založit firmu nespecifikovaného zaměření, se Feuereislová objevila v pražském butiku s obuví, kde bylo silikonu snad více než bot. Své umělé vnady tam totiž mohla poměřit s modelkami Kateřinou Průšovou (40) a Eliškou Bučkovou (34), k nimž příroda také nebyla příliš štědrá.

NeVyVolená blondýna se k silikonovým kolegyním příliš neměla, mnohem více ji zaujal herec Michal Novotný, který se v minulosti nehezky vyjádřil na adresu Lucie Bílé (58), protože se podezřele sblížila s Jiřinou Jiráskovou (†81) v době, kdy se život herečky chýlil ke konci.

Chudák Michal nejspíš nevěděl, kdo se to na něj před fotografy lepí, ale Feuereislová se na setkání zajisté velmi dobře připravila. V životopisu Novotného ji určitě zaujal muzikál Jak udělat kariéru snadno a rychle z repertoáru vinohradského divadla, v němž Novotný ztvárnil hlavní roli. Přesně o tohle se totiž Eva marně snaží už několik let.

Reklama

Další články

Načítám