Hlavní obsah
Článek

V pondělí krátce po poledni otřásla celou zemí informace o úmrtí jedné z nejuznávanějších českých hereček Jiřiny Jiráskové (†81). Ta naposledy vydechla po dlouhé nemoci ve věku 81 let ve svém vinohradském bytě. Zatímco většina našich známých osobností o herečce promluvila s úctou a jejich kondolence byly plné hezkých slov, herečku Hanu Gregorovou (71) ani její smrt neobměkčila.

Mezi Jiráskovou a Gregorovou panovala dlouhou dobu zášť. A kondolence Gregorové podle toho také vypadala: „Co chcete slyšet? Nějakou lítost? Ne! První, co mě napadlo, že bych to nejraději brnkla Radkovi,“ uvedla deníku Blesk manželka herce Radoslava Brzobohatého, který odešel čtyři měsíce před Jiráskovou.

Veřejně se spor mezi ní a Gregorovou začal vyhrocovat poté, co Radek Brzobohatý zemřel. Jeho žena se krátce poté nechala slyšet, že právě Jirásková byla důvodem, proč musel její manžel odejít z Divadla na Vinohradech, kam šla herečka dělat ředitelku. Ta na osočení Gregorové tehdy skrz média reagovala slovy, že jí nikdo nebude nespravedlivě mýt pr**l.

Reklama

Další články

Načítám