Hlavní obsah
Článek

Nečekaná rozepře se nyní prostřednictvím médií rozbujela mezi manželkou zesnulého herce Radka Brzobohatého (†79) Hanou Gregorovou (71) a herečkou Jiřinou Jiráskovou (†81). Vše začalo tím, že Gregorová osočila Jiráskovou z toho, že jejího muže neuznávala jako herce hlavních rolí a měla co dočinění s jeho odchodem z vinohradského divadla. Jirásková to však ostře odmítá a Gregorové podle deníku Aha! údajně vzkazuje: „Nikdo mi nebude nespravedlivě mýt pr***!“

A proč vůbec došlo k takto drsným slovním výrokům? Jedná se navíc o spor z minulosti, kdy ještě Jirásková vedla vinohradské divadlo a Brzobohatý v něm měl stálé angažmá. V té době prý Jirásková začala Brzobohatého obsazovat jen do vedlejších rolí a stala se z něj spíš rekvizita. Poté následoval jeho odchod z divadla.

Jiřina Jirásková si ale nenechala nařčení líbit a uvedla, že si myslí, že herec, jehož náhlé úmrtí minulý měsíc zasáhlo celou zemi, se rozhodl odejít z divadla sám a že jej rozhodně nevyhodila. Poté však herečce ruply nervy a na otázku, zda se jí daří dobře, odvětila: „Ne! A lepší už to nebude. Já se snažím, ale opravdu nejvíc mi pak 'pomáhá', když mi někdo takhle nespravedlivě umyje pr***. Vždyť já ji (Gregorovou) vůbec neznám. Nikdy v životě jsem proti ní nic neměla, naopak jsem respektovala to, že vede celkem úspěšně divadlo.“ Nezbývá, než doufat, že se celý léta starý spor vyřeší co nejmírněji.

Reklama

Další články

Načítám