Hlavní obsah
Článek

Populární moderátor Aleš Cibulka se ve své nové knize Cibulka v pyžamu rozpovídal o legendární herečce Jiřině Jiráskové (†81). Věnoval jí jednu úsměvnou historku z místa, kde se většinou moc nesměje - nemocnice.

Cibulka ve své knize, která se už brzy objeví na pultech knihkupectví, vyprávěl o tom, jak pomáhal Jiráskové malovat byt a když šli společně vynést odpadky, Jirásková zakopla o obrubník, spadla na chodník a poranila si rameno.

Sanitka odvezla herečku do nemocnice a Cibulka ji odvedl na rentgen. Tam jí zdravotní sestra nařídila, že si musí svléknout halenku. Jirásková však sestře odvětila, že má takovou bolest, že si bude muset halenku rozstříhat. Slavná herečka tak v jednu chvíli seděla na nemocničním vozíku jen v podprsence.

„Jé, vy máte podprsenku s háčkama, no ta musí taky dolů,“ nařídila Jiráskové sestřička a Cibulka raději odešel do čekárny, přes kterou prý poslouchal, jak herečka diriguje lékaře. Poté, co Jiráskovou odvezli z ordinace, byla už v pohodě. „Hele, odvez mě rychle někam, kde se dá kouřit,“ naléhala na Cibulku. Svou velkou neřest si zkrátka nemohla odpustit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám