Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Národem milovaná herečka Jiřina Jirásková (†81) se bohužel opět potýká s vážnými zdravotními komplikacemi. Žena, která loni velkolepě oslavila osmdesátiny, musela podstoupit operaci, při které jí udělali umělý vývod ze střev. „Jsem nemocná,“ hlesla Jirásková do telefonu.

„Mám zase vývod. Jednou mi ho už dělali, teď zase. Nedá se nic dělat. Mohu jen doufat, že mi bude opět odstraněn, že to nebude napořád,“ řekla fenomenální herečka Super.cz. Jirásková měla vývod již před čtyřmi lety, když se jí zauzlila střeva a jen včasný zásah lékařů zabránil nejhoršímu. Nebýt jejich zákroku, nebyla by dnes už představitelka Kekulové z Pojišťovny štěstí mezi živými.

Herečka se zotavuje doma. „Nedávná úmorná vedra jsem přežila bez problému. Mám terasu, a tak jsem na ní odpočívala,“ svěřila se nám žena, která zatím neví, zda se bude moci vrátit na prkna, která znamenají svět. „Nevím, kdy bych měla příště hrát. To se musíte zeptat pana ředitele,“ dodala Jiřina Jirásková v narážce na nového šéfa Divadla na Vinohradech Tomáše Töpfera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám