Hlavní obsah
Článek

Herečka Jiřina Jirásková (†81) byla o víkendu pochována na malenickém hřbitově a teď to teprve začíná. Boj o dědictví se rozhořel. S napětím se očekává, komu slavná herečka odkázala polovinu vily v Malenicích. Nervozita by se dala krájet.

V hlavních rolích jsou nyní vedle notáře syn Zdeňka Podskalského a pečovatelka Jiráskové Jana Svítivá. Zatím všechno nasvědčuje tomu, že Jiřina celý svůj majetek včetně vily odkázala právě své ošetřovatelce. A to byla původní dohoda taková, že polovina vily připadne jemu.

A to se Podskalskému vůbec nelíbí. Sám se již nechal slyšet, že se chce do vily s rodinou nastěhovat. "Moje žena je původem Jihočeška a asi by chtěla, abychom tu žili i s dětmi. Malenice jsou opravdu malebné a vilu Marie postavili moji předkové, rád bych zachoval i nadále, aby zůstala v rodině," řekl Aha! Zdeněk Podskalský ml.

Jestli opravdu Jirásková odkázala polovinu vily Janě Svítivé, jedinou šancí Podskalského bude dohoda s ošetřovatelkou, aby mu v rámci zachování dědictví vilu nechala. Druhou variantou bude vilu odkoupit. A to si bude muset vytáhnout pořádně tučnou sumičku.

Jirásková tak Zdeňkovi Podskalskému i po své smrti nadělila pořádně bezesné noci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám