Hlavní obsah
Článek

Herečka Jiřina Jirásková (†81), který minulý týden zemřela na následky stáří a vleklých nemocí, si s sebou odnesla jedno velké tajemství.

Ač se několikrát nechala slyšet, že ji moc mrzelo, že neměla děti a upřednostňovala hereckou kariéru, byla prý za svůj život dvakrát těhotná. Raději však podstoupila interrupci.

Tajemství Jiřiny Jiráskové odhalila tajná nahrávka s rozhovorem s její bývalou nejlepší kamarádkou Jiřinou Švorcovou (†83), která zemřela před rokem a půl, a již zveřejnil na svém webu týdeník Sedmička.

Jirásková se „spustila“ s životní láskou Jiřiny Švorcové Jiřím Valou. A právě proto nevydrželo manželství Jiřiny Jiráskové a Jiřího Pleskota. Jirásková si po rozvodu s Pleskotem přála s Valou regulérní vztah, který si chtěla "vynutit" dítětem.

„Jiřina si ho chtěla pojistit těhotenstvím, nějak ho podvedla, a  když za ním přišla, že je v jiným stavu, tak se Jirka strašně zašprajcoval, že ne, a ona si to nechala vzít, což byl asi důvod, proč už znovu nemohla otěhotnět,“ prozradila v tajné nahrávce šokující informaci Švorcová.

Podle Švorcové to však nebylo první dítě, které Jirásková čekala. Ještě předtím přišla do jiného stavu s manželem jedné své kamarádky, jež se kdysi přátelila i se Švorcovou.

„S jejím manželem čekala Jiřina dítě, a aniž to ta kamarádka tušila, tak Jiřině zajišťoval u svého tatínka, který byl doktorem v Plzni, potrat,“ uzavřela šokující zpověď Švorcová.

Reklama

Další články

Načítám