Hlavní obsah
Článek

Pro Jiřinu Jiráskovou (†81) byl podle jejích slov životní láskou režisér Zdeněk Podskalský. Podle jeho syna to ale svojí závětí rozhodně nedokazuje a rodině zkomplikovala život. Zdeňka Podskalského mladšího rozhořčilo už to, že si Jiřina Jirásková přála spočinout v hrobě vedle jeho otce na hřbitově v Malenicích.

"Myslel jsem, že si paní Jirásková pořídila vlastní hrob. Proti tomu bych samozřejmě nic neměl. Nemůžu se ale přece ztotožnit s tím, že bude uložena vedle mého dědečka, babičky a otce. Jde o naši rodinu," řekl Blesku Podskalský.

V šumavských Malenicích stojí i další kámen úrazu. Podle Podskalského existovala rodinná dohoda, že polovinu zdejšího domu, kterou na Jiráskovou jeho otec přepsal, dostane po její smrti zpět rodina Podskalských.

"Paní Jirásková otci slíbila, že polovinu domu převede zpět na mé potomky. Já svou část dohody splnil. Paní Jirásková jezdila do Malenic, kdy chtěla, já se jí vyhýbal," naznačil, že vztahy nebyly právě idylické. A nyní to vypadá, že v závěti herečka vše odkázala své kamarádce Svítivé a rodina Podskalských ostrouhá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám