Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) byla od neslavného proslovu na Slavících, kdy se před celým národem loučila s umírající kamarádkou Jiřinou Jiráskovou (†81), trnem v oku řadě lidí. Od hereččiny smrti minulé pondělí se tlak na Bílou ještě zvýšil. Do mnohými zpochybňovaného kamarádství dvou výjimečných osobností si rýpnul nejen „protekční spratek“ Pavel Novotný, který Bílou nařkl z parazitování na slavných seniorech, ale například také kamarád Jiráskové z divadla Michal Novotný.

Mnozí pěnici nemohli odpustit také to, že se neobjevila minulý pátek na oficiálním rozloučení v divadle. Sama Bílá slíbila, že se ke štvavým útokům na svou osobu vyjádří až později.

Čarodějka a kartářka Ivana Regina Kupcová Sádlová, která se v oboru pohybuje již třicet let, mezi jejíž kamarády patří například Petr Hapka či Marcela Holanová, se při předvčerejší seanci údajně setkala s duchem zemřelé herečky Jiřiny Jiráskové. „Duch paní Jiřiny byl velmi rozhořčen z toho, co se v současnosti kolem Lucie Bílé děje. Sdělil mi, že mezi nimi panovala absolutní důvěra. Lucie byla její důvěrnicí, a i přes velký generační rozdíl u nich fungovalo souznění duší. Zároveň vzkázal, že ji z druhého břehu bude stále chránit,“ šokuje Ivana Regina, která podobné seance provádí již třicet let.

Ivana Regina, kterou mohou diváci znát z televizních obrazovek a rádií, vzápětí dodává. „Duch paní Jiřinky poslal také Lucii vzkaz a podporu. Její poselství při páteční mši dodalo paní Jiřince jednotu ducha, klid a mír,“ dodala závěrem Ivana Regina, pro kterou bylo setkání s duchem slavné herečky velmi silným zážitkem. „Předat toto poselství dále cítím jako svou křesťanskou povinnost,“ uzavřela kartářka a vědma v jedné osobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám