Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57), která včera zazpívala na zádušní mši za svou kamarádku, zemřelou herečku Jiřinu Jiráskovou (†81), se prý v době smutku nehodlá vyjadřovat k obviněním některých osobností, jež tvrdí, že se na umírající Jiráskové snažila zviditelnit.

„Dnes jsem se rozloučila s Jiřinkou, a to, aby její duše našla v nebi pokoj, je pro mě to nejdůležitější. Byla pro mě kamarádkou a velkou rádkyní a oporou. A já pro ni, jak mnohokrát řekla, dcerou, kterou nikdy neměla. Proto se teď, v této bolestné, ale i velmi duchovní chvíli, nebudu ke všem těm lžím a pomluvám vyjadřovat,“ vzkázala na sociální síti Bílá.

O tom, že Bílá parazituje na umírajících bardech, se nedávno zmínil "protekční spratek" a novinář Pavel Novotný (43). Podobné názory sdílí i jeho jmenovec, herec Michal Novotný, jemuž se nelíbilo, že si Bílá na setkání s Jiráskovou zvala novináře.

Mnohonásobná Slavice se prý ke všemu vyjádří až později, protože prý nechce, aby se loučení s Jiráskovou zvrhlo v bulvární pomluvy.

„Chci, aby rozloučení s Jiřinkou bylo poctou skvělé ženě, osobnosti, kterých tento národ opravdu moc neměl. A aby bylo doprovázeno tichou vzpomínkou a modlitbou. A ne bulvárními pomluvami. Své obšírné stanovisko potvrzené řadou lidí, kteří byli Jiřince na sklonku jejího života oporou, vám samozřejmě později poskytnu,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám