Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejúspěšnější česká zpěvačka Lucie Bílá (57) zažila opravdu náročný, ale i velmi odpočinkový týden. Po pondělní smrti její velké kamarádky Jiřiny Jiráskové (†81) se stala terčem tvrdé kritiky za to, že si prý na slavné umírající herečce dělala reklamu. Lucie vnímala výčitky jen zčásti. Byla totiž na dovolené na lodi, která brázdila Středozemím, a tu si mimořádně užívala. Stihla přitom se svým přítelem Petrem Makovičkou ukázat národu, jak moc se milují.

Zatímco v Česku se řešilo, jestli je fajn, dávat veřejnosti na odiv snímky s těžce nemocným člověkem, zda je to projev úcty, nebo jestli to bylo za účelem vlastní propagace, Lucie byla na polopracovní plavbě. Na ní měla jeden večer koncert, jinak se ale mohla věnovat svému příteli a synovi Filipovi. A v Barceloně se před rozestavěným Chrámem smíření (Sagrada Familia) nechala zvěčnit při vášnivém polibku s Makovičkou. „Sladká Barcelona,“ komentovala to Lucka na svém Facebooku.

V Tunisku, kam se loď ze Španělska přesunula, zase pózovala na typickém africkém dopravním prostředku. „Vezměte si taxíka, jedu na velbloudu,“ reagovala Bílá.

Ta už se stihla vyjádřit i k tomu, že nestihne nejen již uskutečněné veřejné poslední rozloučení v Divadle na Vinohradech, ale ani pohřeb v Malenicích v sobotu 19. ledna. Prý by to nestihla kvůli pracovním povinnostem. Super.cz ale zpěvačce spočítal, že kdyby trochu chtěla, ani v jednom případě by neměla problém se obou smutečních událostí zúčastnit.

Reklama

Další články

Načítám