Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Až skončí všechny oficiality, které jsou spojené s tím, že Jiřina Jirásková (†81) byla milovaná celým národem (to znamená páteční rozloučení veřejnosti s herečkou, pondělní zádušní mše a pohřeb 19. ledna pro blízké přátele), spočinou její ostatky, přesněji řečeno urna, na malebném hřbitově v jihočeských Malenicích. Zde jsou pohřbeni již dva osudoví muži jejího života - manžel a herec Jiří Pleskot (†75), známý třeba coby dědeček z Lucie, postrach ulice, a partner a režisér Zdeněk Podskalský (†70). Podívejte se na snímky z Malenic, které měla Jirásková nadevše ráda a kde vlastnila i polovinu vily!

Malenice, jež byly před pár lety vyhlášeny i Vesnicí roku, neboť po povodních do nich byly investovány obrovské milióny, a tak to v nich vypadá jako v pohádce, se jistě stanou poutním místem pro všechny fanoušky herečky. Ta si přála, aby spolu s ní byla v hrobě uložena i urna její milované maminky a také kuřivo a oblíbený koňak.

I když se objevily informace, že samotný pohřeb se na 19. ledna přesunul kvůli Lucii Bílé, jež je na dovolené a nemá dřív čas, ukázalo se, že byly pravděpodobně zkreslené. Bílá se VIP zprávám svěřila, že i devatenáctého ledna má náročný program a že s ní posunutí data posledního rozloučení nesouvisí. Avšak majitel pohřební služby, jež se stará o pohřeb i tělo Jiráskové, přesun hodiny konání vesnického posledního rozloučení kvůli zpěvačce nevyloučil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám