Hlavní obsah
Článek

Výtvarnice Lucie Gelemová (41) se sice nedávno rozešla s hudebníkem Felixem Slováčkem (80), ale jak sama říkala, nadále zůstali přáteli. A nezůstalo jen u frází.

Gelemová Slováčka doprovodila na pražský Žofín, kde se konal galavečer Czech Top 100. Umělkyně vedle svého bývalého přítele zářila v růžových sexy šatičkách a moc jí to slušelo. Slavný saxofonista už se ale na její půvaby může jen přátelsky dívat. Výtvarnice toužila po klidu a rodině v jižních Čechách, na což už se Felix ve svém věku necítil a nadále zůstává ve svazku manželském s Dádou Patrasovou (67), byť jinak stále ještě bydlí u Lucie Gelemové.

Felix Slováček popsal svůj vztah k Lucii Gelemové.

„Podobný hezký vztah mám již se svým bývalým manželem. Po letech jsme se v klidu dohodli, že každý půjdeme jinou cestou. Manžel se vrátil do své rodné země Izraele, Jeruzaléma. Já jsem si z úcty k němu ponechala jeho příjmení a přáteli jsme dodnes. Pěkný vztah má i Felix se svou první manželkou Renée Wevelsiepovou,“ řekla Super.cz nedávno Gelemová.

Na Žofíně se předávaly ceny nejúspěšnějším firmám a poprvé se udělila Cena století, kterou převzala Jiřina Bohdalová (92). Tu pak Felix Slováček potěšil melodií z Pohádek z mechu a kapradí.

Reklama

Další články

Načítám