Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V plánu byla mega oslava pro stovky lidi, nakonec se sešli jen v sedmi. Jiřina Bohdalová (92) oslavila své 90. narozeniny v rodinném kruhu a s nejbližšími přáteli. Komorní oslavu u herečky doma propálil její dvorní režisér Zdeněk Zelenka.

„Plánovali jsme s panem doktorem Janečkem velkou oslavu v O2 areně. Měli jsme představu, že se tam sjedou významní umělci z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska a že to bude velká pocta Jiřině. Ale Pán Bůh rozhodl jinak a kvůli viru z toho sešlo,“ řekl Super.cz nedávno režisér s tím, že nakonec bude zřejmě jen malá oslava s rodinou, a to podle situace s koronavirem.

Naštěstí alespoň k večírku se šampaňským a nejbližšími mohlo dojít. Jiřina Bohdalová si tak užila domácí mejdan až do pozdních hodin. „Jiřina 90! Tak dnešní oslava je za námi. Stálo to za to! Opravdu komorní oslava - oslavenkyně JB, Simona Stašová, vnuk Vojta se svojí nastávající Helenkou, kamarád Luboš Focko, moje maličkost a o půlnoci nás překvapil Mirek Donutil,“ svěřil se po bujarém večírku Zdeněk Zelenka.

„Víno dobré, nálada skvělá! Všichni jsme záviděli energii Jiřině. Já jsem mrtvej, Jířa čilá... Na zdraví všem, hlavně Jíře!“ dodal režisér, který doufá, že s herečkou bude moct brzy natočit další film, který nejdříve plánoval k jejím narozeninám, pandemie koronaviru ale vše zhatila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám