Hlavní obsah
Článek

S Karlem Šípem (78) se už neodmyslitelně pojí pořad Všechnopárty, který se těší velké divácké přízni. Kvůli covidové situaci je ale natáčení premiérových dílů pozastaveno a diváci se musí spokojit pouze s reprízami. Sedět se založenýma rukama ale není nic pro Karla Šípa, a proto přišel s náhradním řešením - uvede novou talkshow, do které si pozve pouze jednoho hosta.

„Nejedná se o žádnou náhradu za Všechnopárty. Jenže neustálé čekání na zmírnění vládních opatření, které se však nedostavuje, mě přivedlo k úvaze – když takřka nic nelze, lze vůbec něco? A toto je výsledek: v prázdném divadle, bez diváků, lze vést rozhovor s jedním hostem ze vzdálenosti předepsaných dvou metrů, čili do těchto parametrů se pokud možno vejít,“ vyjádřil se oblíbený moderátor a textař.

Mezi jeho hosty se představí například Jiří Suchý (92), Zdeněk Svěrák (88) nebo Jiřina Bohdalová (92) a jak Šíp slibuje, za necelou hodinu se diváci o těchto inspirativních osobnostech dozví to, co během klasických rozhovorů nezaznělo.

Pořad dostal název Minišou, ale nebyl by to Karel Šíp, aby si nepohrál se slovíčky a neměl v záloze pár dalších originálních názvů. „Nějak se to jmenovat muselo. Stejně tak by tomu slušel třeba název Mezi čtyřma očima, Povídání potichu, Rozhovory na dva metry, Dialogy bez roušky a takových názvů bychom určitě dali dohromady víc. Zvolili jsme Minišou, což je samozřejmě nadsázka, není to vůbec žádná šou, výstižné je spíš slovo Mini,“ zavtipkoval.

Reklama

Další články

Načítám