Hlavní obsah
Článek

Poprvé pro prodělaném covidu-19 nevyrazila na otevření Divadla Lucie Bílé (57) jen sama zpěvačka, ale také herečka Simona Stašová (69), která se tady částečně postará o dramaturgii. A zdálo se nám, že vypadá ještě lépe než před nemocí. "Možná, že jsem trošku zhubla, protože jsem neměla chuť k jídlu, ale už se mi zase vrací, tak to doháním," řekla nám herečka.

"Nebudu říkat, že je to lehká chřipečka. Taky už je mi pětašedesát, tak to na mně bylo znát. Nekašlala jsem, ale všechno mě bolelo, hlavně záda, nevěděla jsem, jak si mám lehnout. Jsem typ, který hodně spí, a skutečně jsem šestnáct hodin denně prospala. Spala jsem přes den a pak i v noci. Taky se mi pořád motala hlava, tak jsem byla vlastně pořád v posteli," popisovala Super.cz.

"Přišlo to z hodiny na hodinu a zase po devíti dnech mi zase z hodiny na hodinu bylo najednou dobře. Probudila jsem se a zjistila, že nemám horečky a dostávám do sebe sílu. Pak ještě pět šest dní pracovala únava, ale přežít se to dá, když člověk není jinak nemocný. Je to divný, jiný než chřipka," doplnila.

"Byla jsem v izolaci, synové mi přinášeli jídlo a nechávali mi ho za dveřmi. A pak mi vařila i máma, která mi vozila jídlo. Tak jako já jsem na jaře chodila k ní, když ti staří lidé neměli chodit ven, tak jsme si navzájem pomohly," postarala se o dceru i herečka Jiřina Bohdalová (92).

Reklama

Další články

Načítám