Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elánu má stále na rozdávání a jak sama přiznává, je odjakživa soutěživá. Proto Jiřina Bohdalová (92) kývla na nový pořad, ve kterém budou slavné tváře vystupovat pod maskou a hvězdná porota musí uhodnout, kdo se pod daným převlekem nachází. Jak sama herečka přiznala, důmyslný kostým by sama neoblékla.

„To je zajímavá otázka, asi bych ani nemohla, protože ve většině se to hádá podle zpěvu a já mám pocit, že by mě každý poznal. Já mám tak charakteristický hlas, že nemůžu být anonym. A nehledě na to, že je obdivuji, protože musí být pořád zahalení, a to i když jsou jdou na záchod. Do toho bych nešla,“ svěřila Bohdalová k novému pořadu Zlatá maska. Úspěšnou show, která má své diváky po celém světě, jezdila natáčet až do Maďarska.

A to z jediného důvodu, aby se nikdo nedozvěděl, jaké české a slovenské celebrity jsou pod kostýmy ukryté. „Já si nerada stěžuji, zvládla jsem to, ale bylo to opravdu náročné. Jezdila jsem tam vozem a posléze i letadlem. Samozřejmě, že se nenatáčelo 14 hodin, ale když to vezmu od domu, tak v hotelu jsem jen položila zavazadla a už mě vezli do ateliéru, a tím pádem to bylo těch 14 hodin nepřetržitě. Spíš bych preferovala to auto, protože na letišti mě to strašně rozčiluje a k tomu nerozumím maďarsky,“ řekla na tiskové konferenci televize Prima Bohdalová.

Tam dorazila v doprovodu Jakuba Prachaře, který bude v nové show také jedním z porotců. Herečka se dobře bavila a hýřila energii. Na blížící se březen si ale naordinovala nutný odpočinek a po premiéře v Divadle Na Jezerce, kterou měla začátkem února, bude relaxovat. „Březen za kamna vlezem na chalupě, budu odpočívat, už mám na to právo a já umím odpočívat,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám