Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (46) si po zádušní mši za tatínka Karla Gotta v chrámu svatého Víta posteskla nad tím, že Jiřina Bohdalová (92) ve svém emotivním a velmi chváleném smutečním projevu zmínila jen nejmladší Gottovy dcery Charlottku a Nellinku. A jaksi pozapomněla na ni a její sestru Lucii (32).

„Přemýšlela jsem pak, že nejsme brány jako rodina. S Luckou jsme to sice neřešily, ale mám pocit, že ji to také zasáhlo,“ citoval Blesk Dominiku.

Jiřina Bohdalová ale nechápe, proč jí Dominika své výtky neřekla osobně. Prý s ní na smutečním karu mluvila a Dominika si na nic nestěžovala.

„Já bych se jí omluvila, ale nic mi neřekla. Bohužel jsem si to uvědomila, až když jsem to četla. Nebylo to ale míněno špatně. Vím, že to byla chyba, ale bohužel se stala. Nechápu ale, že se to tak rozebírá. Já jsem té řeči dala tolik sil. Absolvovala jsem to se začínajícím zápalem plic a teď se na mě útočí. Stačilo přitom jedno slovo a já bych se jí omluvila,“ řekla Expresu Bohdalová s tím, že je z toho špatná a Dominice její ostrá slova nevyčítá. Nechápe jen, proč si to spolu nevyříkaly osobně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám