Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jiřina Bohdalová (92) oslavila v květnu 88. narozeniny. Že je věk jenom číslo, dokazuje svou neutuchající vitalitou i na festivalu v Karlových Varech. Svižným krokem kráčela s vnukem po červeném koberci na slavnostní zahájení do hotelu Thermal.

A zatímco jiné dámy řeší outfit a make-up i několik měsíců dopředu, herečka přiznala, že jí přijde nesmysl za takové věci utrácet.

"Šaty jsou od Táni Kovaříkové, jsou několik let staré. Na tu procházku po červeném koberci pořád šít nové, to bych musela mít multimilionáře, což nemám. Takový prachy za to dávat.... Oni říkají, že jsem lakomá, což není pravda, ale tohle bych nedala," řekla Super.cz se smíchem.

Make-up si nechávala dělat ještě dopoledne, než vyjela z Prahy do Karlových Varů. "Jela jsem nalíčená z Prahy, jen jsem to poopravila a šla jsem. Takhle já to mám," dodala paní Bohdalová, která již v sobotu odjíždí zpět domů. Do Varů se vrátí zase ve čtvrtek na promítání televizního filmu Klec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám