Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemné zranění zkomplikovalo nyní život Jiřině Bohdalové (92). Herečka si nedopatřením ošklivě poranila kotník a musí mít nohu v ortéze.

„Já ctím Vánoce, ctím koledy, takže jsem si mohla zazpívat Koleda, koleda, Štěpáne, a tak dále... uklouzla jsem s ní na ledu,“ směje se herečka v pořadu Sama doma. Zatímco svá divadelní představení musela zrušit, protože se na jevišti nemůže pohybovat, natáčení pořadu absolvovala.

„Divadlo, to bohužel nemůžu. Můžu takhle, ale že by mě nosili po scéně, to nejde,“ svěřila se Bohdalová, kterou museli do budovy České televize dovézt na invalidním vozíku. herečka se prý snaží pohybovat o berlích, zvykla si ale pouze na jednu, o obou se jí pohybuje špatně.

Nohu musí mít Bohdalová prozatím stále v klidu, takže ani ona sama neví, kdy se vrátí na divadelní prkna, ostatní akce se ale s pomocí snaží absolvovat a příští týden ji dokonce čeká křest nové knihy o vaření.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám