Hlavní obsah
Článek

Opatrnost na prvním místě. Jiřina Bohdalová (92) na své zdraví po nepříjemném pádu ze schodů, který se jí stal letos krátce po Velikonocích, dbá více než dříve. I proto se rozhodla, že na zahraniční dovolenou se už jen tak nevydá a bude si léto raději užívat v české kotlině.

„Dovolenou s maminkou plánujeme, ale ona už nechce tolik cestovat, a hlavně po tom pádu. Teď se jí daří dobře, ale ví, že na sebe musí dávat pozor,“ svěřila její dcera, herečka Simona Stašová (69) s tím, že rozhodnutí maminky naprosto chápe. „Sama o tom už nechce moc mluvit. A také mi říkala, že už na sebe musí být opatrná. Tak bylo jí teď 87 let, takže to je přirozené,“ řekla Stašová ke zranění herečky, která si naštěstí nic nezlomila a vyvázla pouze s pohmožděninami.

Bohdalová si totiž podle své dcery stejně nejvíce odpočine tam, kde to zná nejlépe. „Nejraději je doma na zahradě. Nejvíc si odpočine, když je sama a když ji navštíví vnuci nebo já, střídáme se u ní na návštěvy, tak to je pro ni příjemné,“ svěřila Stašová na tiskové konferenci k Letní scéně Divadla Ungelt, kde se letos objeví hned několikrát. Po pracovních prázdninách však sama plánuje vyrazit do své milované Itálie.

„Pojedu opět v září a v říjnu a vyberu si prázdniny během podzimu. Jezdím stále na to stejné místo, mám tam kamarády. Dokonce tam mám kufr s věcmi jako pyžamo a kartáček na zuby. Etna je pět kilometrů, takže když vstanu, tak se na ni dívám, když se podívám na druhou stranu, tak vidím moře. Rozhodně si nemůžu stěžovat,“ svěřila herečka s tím, že má místo ráda také díky tomu, že ji na ulici nikdo nepoznává. „Je to bezvadný, hlavně že mě tam nikdo nezná. Člověk si tam odpočine, popovídám si v mlékařem nebo s řezníkem a berou mě takovou, jaká jsem já,“ dodala Stašová.

Reklama

Další články

Načítám