Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden po dramatickém pádu ze schodů se Jiřina Bohdalová (92) vrátila před diváky. Národem milovaná herečka nechtěla zklamat své fanoušky a vystoupila ve sté repríze oblíbeného představení Generálka v Divadle na Jezerce.

„Zkusila jsem, jestli to po tom pádu půjde. Uvědomila jsem si, že když jsme dělali Televarieté, viděla jsem tam, že když artisti slítli, tak hned museli zpátky nahoru. Řekla jsem si, že je to vlastně totéž. Že i já musím zpět na jeviště,” svěřila se deníku Blesk herečka.

Bohdalová děkuje bohu, že po pádu to odnesla jen s modřinami. Nyní si od bolestí ulevuje speciálními náplastmi. „Ještě mě to bolí. Třetí den byl špatný, jak se to rozleželo. Ale už je to lepší. Opravdu se to nádherně hojí. Naštěstí jsem se z toho všeho vzpamatovala, mohlo to být horší. Mohl to být krček nebo něco horšího. Pánbůh mě má pravděpodobně rád,” říká Jiřina Bohdalová, která bude následující dny relaxovat a nabírat síly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám