Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V případu figuruje jako poškozená, ale i tak pro ni musel být šok, když si pro ni kriminalisté došli přímo do práce, kde nebohou herečku šokovali podezřením na to, že se stala obětí podvodu! Řeč je o Jiřině Bohdalové (92), která za padělky zaplatila pět miliónů. Máme nové informace o případu!

Jiřina Bohdalová běsní, protože padělky obrazů známých českých malířů jí prodal zaměstnanec banky. Měla v něj bezmeznou důvěru, jelikož jí ho dohodila domovská banka, aby se o ni jako osobní bankéř staral. Jeho VIP klientkou byla osm let. Tvrdil jí, že obrazy prodává pro banku, že jsou jejím majetkem a paní Jiřině je nabízel přímo v budově banky.

Není divu, že se herečka, které bohužel spousta závistivců ztrátu peněz přeje, domnívá, že na případu má svůj podíl viny finanční ústav. Vyčítá mu, že nebyla coby klientka dostatečně chráněná.

Je otázkou, zda muž jen šmelil a o padělcích neměl potuchy, nebo byl vědomou součástí zločinné skupiny, v níž prý figurují různí galeristé a padělatelé.

Případ kriminálka vyšetřuje už přes rok. „Byli v civilu a přišli si pro paní Bohdalovou až do divadla. Legitimovali se a odvedli ji na slovíčko. Sdělili jí, že mají podezření, že se stala obětí trestného činu podvodu. Domluvili si návštěvu u ní doma,“ tvrdí Nedělní Aha!.

Obrazy visely u ní doma v obýváku, policie je zabavila a má je schované mezi předměty doličnými.

Podle všech informací strážci zákona případ dále vyšetřují, k žádnému vznesení obvinění zatím nedošlo. Je to ale asi jen otázkou času.

Reklama

Další články

Načítám