Hlavní obsah
Článek

Po sobotním udílení Slavíků to vypadá, že se v Česku zrodila nová hvězdička. Zatímco Karel Gott (†80) stoná, jeho dcerka Charlotte prožívá křest světem šoubyznysu.

Desetiletá holčička není mezi celebritami žádným nováčkem. Za sebou už má účinkování v muzikálech Mata Hari a Antoinetta, ale až nyní si užívá to, že je zvaná mezi největší hvězdy. Charlotte svým sebevědomým projevem na Slavících dokázala, že je připravena zastoupit na společenských akcích svého tatínka.

Sotva se starší dcera Karla a Ivany Gottových nabažila obdivných reakcí na její děkovnou řeč, vyrazila s maminkou na premiéru pohádky Anděl Páně 2. Nenápadná Ivana splynula s davem, ale Charlottka byla v kině stejně obdivovaná jako Jiřina Bohdalová (92). Teta ze světa šoubyznysu ji přijala s otevřenou náručí a políbila ji na tvář. Touto poctou se může pochlubit například i prezident Miloš Zeman.

Jiřina i Charlotte na pohádce režiséra Jiřího Stracha spolupracovaly. Herecká ikona se objevila před kamerou, Gottova dcera se svým tatínkem k filmu nazpívala písničku. Její sestra Nellinka však na premiéře chyběla, takže se nejspíš na druhého Anděla Páně bude muset podívat doma, až vyjde na DVD.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám