Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A už je to venku. Konečně je jasné, proč se Jiřina Bohdalová (92) jako hlavní hvězda kampaně Miloše Zemana nezúčastnila prezidentské inaugurace. Česká herecká legenda totiž minulý čtvrtek podstoupila operaci kolene a od lékařů má naordinovaný přísný desetidenní klid.

„Začal ji zlobit meniskus. Zákrok ale proběhl laparoskopicky, takže žádná narkóza. Jiřina se teď zotavuje doma a za deset dnů už zase pracuje,“ řekl deníku Blesk hereččin dvorní režisér Zdeněk Zelenka (59). Kvůli zdravotnímu stavu národem milované herečky byl upraven program v jejím domovském Divadle Na Jezerce.

Samotná operace prý proběhla standardně a bez komplikací. Bohdalová se jeden den podrobila předoperačnímu vyšetření, následující den došlo k plánované operaci a hned po ní ji rodina odvezla domů. Herečka musí být na své koleno opatrná. Nesmí nohu namáhat a má přísně zakázáno řídit auto.

Reklama

Další články

Načítám