Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko se dnes halí do smutku. Přesně v pravé poledne se ve strašnickém krematoriu naposledy rozloučíme s hereckou legendou Radkem Brzobohatým (†79), který podlehl akutní cévní příhodě. Osobami, na které se bude upírat největší pozornost přítomných hostů a zejména novinářů, bude jistě vdova Hana Gregorová (71) a bývalá manželka hereckého barda Jiřina Bohdalová (92).

Bohdalová se od velmi bolavého rozchodu před třiceti lety do loňského roku Brzobohatému i jeho rodině vyhýbala obloukem a o bývalé velké životní lásce nechtěla ani mluvit. Teprve loni došlo mezi hereckou dvojkou k velkému usmíření a velkému návratu před filmovou kameru ve filmu Vrásky z lásky.

Bohdalová, která je ze smrti Brzobohatého velmi zdrcená a před pár dny na jeho adresu poznamenala, že to byl nejdůležitější muž jejího života, v sobě našla velkou noblesu a prolomila hradbu mlčení s vdovou Hanou Gregorovou. "Po vystoupení v Karlových Varech, kde jsme hráli Tančírnu, paní Gregorová mluvila o tom, že ji kontaktovala Jiřina Bohdalová ohledně pohřbu. Měla s ní hovořit o věnci a květinách,“ svěřil se deníku Aha! zdroj z divadla.

Všichni dnes budou napjatě sledovat, jak bude vypadat setkání obou hereček a zda bude Bohdalová, která se dala na cestu usmíření, hercově nejbližší rodině osobně kondolovat.

Reklama

Další články

Načítám