Hlavní obsah
Článek

Herci Pavel Zedníček (74) a Jana Paulová (69) spolu už strávili minimálně tisíc večerů. A to jen na divadelní scéně, kdyby se počítaly i zkoušky na představení, vyšlo by z toho ještě mnohem vyšší číslo. "Ale vždy jsme byli jenom kolegové a kamarádi," upřesnila Super.cz Jana Paulová, která žije v manželském svazku neuvěřitelné tři desítky let.

"Naši partneři na to, že jsme tak často spolu, nikdy žárlit nemuseli," vysvětlila populární komička, kterou proslavila hlavně série Kameňáků, v divadle Kalich. Tam proběhlo jubilejní tisící společné představení. "Vyšlo to zrovna na komedii Drahouškové, kterou hrajeme už opravdu hodně dlouho. Pavel mě ale vždy dokáže překvapit," míní herečka.

Překvapit se Pavla a Janu rozhodlo i vedení divadla, když pro ně uspořádalo večírek a na scénu na závěrečnou děkovačku pozvalo i jejich životní druhy. Jazzmana Milana Svobodu a bývalou novinářku Hanu Kousalovou, která nyní se Zedníčkem provozuje občerstvení, kde se prodávají speciálně bagely.

Slavnostně se otevíralo v den, kdy tam Jiřina Bohdalová (92) slavila narozeniny. "Jde nám to tak dobře, až nám začali někteří lidé závidět," přiznala Super.cz Kousalová, která ten večer optimismem zrovna nehýřila. Trpěla totiž obrovskými bolestmi z vykloubené čelisti.

Reklama

Další články

Načítám