Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si, jak během Filmového festivalu v Karlových Varech Táňa Vilhelmová (45) a Aňa Geislerová (48) zakončily bujarý večírek s britským hercem Judem Lawem koupáním v říčce Teplé? Tak podobná situace se znovu opakovala.

Včera na pražské plovárně ve Žlutých lázních Táňa s Aňou oslavily jedenaosmdesáté narozeniny se svou obdivovanou ikonou Jiřinou Bohdalovou (92). Nejlepší kamarádky herecké legendě věnovaly originální dárek. Obě na počest své kolegyně skočily do Vltavy, kam je záhy následoval i Vojta Dyk (38).

„Pro Jiřinu Bohdalovou jsme do Vltavy s Táňou poprvé skočily už k jejím osmdesátinám. Když jsme letos rozvěšovaly lampióny a výzdobu a začalo pršet, říkaly jsme si, že ji máme fakt rády. Chtěly jsme jí jen udělat radost a potkat se s lidmi, co to mají stejně... Pokud se z toho stane tradice, budeme šťastné, a když ne, pro nás to nikdy nebude ztracený čas,“ říká Aňa Geislerová.

První ročník „Bohdalčina skoku“ si nenechali ujít například Jiří Strach, Jaroslav Bouček, Ester Geislerová s dětmi, Václav Vorlíček nebo Eliška Kaplicky s dcerou. Ačkoli ke konci víkendu nepanovalo příliš pěkné počasí, i přes déšť a chladné teploty si oslavu všichni zúčastnění náramně užili. Došlo i na taneček při cimbálovce.

Oslavenkyně Bohdalová byla z happeningu nadšená. „Holky hluboce obdivuju, protože co si usmyslí, to dotáhnou do konce – i takovouhle blbost.“

Reklama

Další články

Načítám