Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Simona Stašová (69) si pořídila nový kousek do šatníku. Černobílé elegantní šaty jí velice sluší a vyniknou v nich všechny křivky, na které chce stále půvabná herečka upozornit. "Hodí se skoro na všechny příležitosti, že?," řekla Super.cz Simona Stašová. A dokázala, že to tak opravdu je. Objevila se v nich v jeden den hned třikrát.

Nejprve v nich dorazila na projekci rodinného filmu Tady hlídám já, kde hraje jednu z hlavních rolí. "Takhle vyfiknutá jsem, protože budeme ještě slavit maminčiny narozeniny," prozradila dcera legendy českého filmu Jiřiny Bohdalové (92).

V modelu se vskutku objevila, když luxusní limuzínou o pár hodin poté dorazila s matkou a svými dvěma syny na utajovanou oslavu v Bagel baru Pavla Zedníčka.

Pak ale musela stihnout ještě další akci. Stašová byla totiž jednou z kmoter knihy Devátý dotek, jejíž křest se konal od pěti odpoledne v paláci knih Luxor. Na převlékání nebyl čas. Ale to Simoně při frmolu, který ten den měla, rozhodně nikdo nemůže vyčítat.

Reklama

Další články

Načítám