Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Principál Divadla Semafor překvapil minulý týden zprávou, že už nějaký týden leží na nemocničním lůžku. Odtud také poslal Jiří Suchý (92) svým fanouškům fotografii se vzkazem, jak se mu daří. V nemocnici byl kvůli vyčerpání a potřeboval klidový režim.

Ten stále vitálnímu herci a hudebníkovi evidentně prospěl. Suchý totiž nyní poslal svým sledovatelům vzkaz, a to už ze svého domova. „Ajrín mě dnes vyfotografovala a když jsem pohlédl na snímek, zjistil jsem s radostí, že už jsem doma. Děkuji všem, kteří nezapomněli, že žiji,“ svěřil se Suchý na sociální síti.

Herec a principál Divadla Semafor, který letos oslaví 89. narozeniny, nabral energii a už se opět vrhnul do práce a příprav na blížící se premiéru. „Milý pane Jiří, jsem šťasten, že jste v pořádku doma. Moc se těším na 25. dubna, na Nižní Novgorod, kdy Vás budu moci zhlédnout ze 3. řady,“ napsal herci k řadě komentářů jeden z fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám