Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou letech konečně zase u moře. Loni na podzim Lucie (42) a Jiří Šlégrovi (52) pustili do světa krásnou novinku. K desátému výročí společného života si nadělili syna. S malým Ronem už nedávno oslavili první narozeniny. A vnadná vítězka soutěže krásy z roku 2005 se opět může chlubit výstavní figurou.

Tu předvedla na rodinné dovolené, kam po delší době vyrazili. „U moře jsme naposledy byli před dvěma lety. Bylo to vlastně před covidem. Máme moc rádi všechny Baleárské ostrovy, a to včetně Ibizy, Menorky, Mallorky a Formentery,“ svěřila se Super.cz Lucie, cílem jejíž letošní dovolené se stala právě Mallorka.

„Na tyhle ty ostrovy jezdíme běžně. Jsou to super destinace pro malé děti, protože se letí jenom kolem 2,5 hodiny, a to je super snesitelný čas pro celou rodinu,“ řekla nám Šlégrová, která vyrazila k moři s celou rodinou.

Denně si tam užívá skvělé počasí a koupání v moři. Rok po porodu má modelka fantastickou figuru, kterou předvedla v růžových bikinách. Do formy se po narození třetího syna Rona dostala pravidelnou chůzí. Na dovolenou si tak mohla zabalit titěrné bikiny, ve kterých předvedla svou postavičku.

„Mají tady úžasné moře. Samozřejmě bez malého Roníka bychom si ostrov daleko víc procestovali, ale momentálně jsme pouze na jednom místě v jednom hotelu. Užíváme si to tady moc, protože je tady poměrně dobré zázemí pro malé děti a mělké moře, což je super pro Roníka, prostě Baleárské ostrovy považuju za jednu z nejhezčích destinací pro rodiny s dětmi,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám