Hlavní obsah
Článek

To je síla! Jako by nestačilo, že Jiří Šlégr (52) před lety opustil rodinu kvůli milenkám a nyní se od manželky Kateřiny k hokejistovi odstěhovala i jejich společná dcera Jessi. Super.cz se navíc podařilo zjistit, že hned poté bývalý poslanec rozjel proti své rozvádějící se choti právní bitvu. Nejenže vzhledem k přestěhování dívky ženu připravil o pětašedesátitisícový příspěvek na Jessi, navíc prý ještě přestal platit výživné na manželku!

To mu před časem určil coby povinnost soud a jeho výše podle informací Super.cz nepřevyšovala desetitisícovou hranici. I to už je ale minulostí. Šlégr se měl obrátit na soud s žádostí o předběžné opatření, aby své paní nemusel dál platit výživné, a soud mu měl vyhovět.

Skoro to vypadá tak, jako by se Šlégr snažil ženu finančně vyhladovět. Měl by k tomu ostatně pádný důvod.

„Potřebuje, aby mu konečně podepsala majetkové vypořádání, v němž jí nabízí docela vtipně malou částku. Kateřina ale naštěstí díky přátelům přežívá i bez prostředků a nechce se nechat zahnat do kouta. Pořád opakuje, že ji ani sebráním dcery, ani zrušením výživného nedostane na kolena a že se s ní bude muset vypořádat jako slušný člověk,“ potvrdila nám kamarádka Šlégrové. Ta sama nám praštila telefonem, o soukromí se prý nechce bavit.

Podle zpráv Super.cz ze soudu se nyní čeká na to, až dojde k řádnému projednávání výživného na manželku. Zatím je jednání odročeno. Na něm bude chtít asi Šlégrová zrušení placení desetitisícové částky rozporovat a dá se předpokládat, že naopak požádá o její navýšení. Případ budeme dál sledovat.

Reklama

Další články

Načítám