Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozvodový příběh manželů Šlégrových, kteří spolu sice již dlouho nežijí, ale přesto ještě nemají před soudy vypořádané ani manželství, ani majetkové vypořádání, přinesl novou neočekávanou situaci. Jak se Super.cz podařilo zjistit, v polovině října se od Kateřiny Šlégrové nečekaně odstěhovala dcera Jessi. S matkou se od té doby nevídá.

Do severočeské hokejové Mekky se Jiří Šlégr (52) i s přítelkyní Lucií Královou a jejími dětmi nedávno přestěhoval. Posledních pár měsíců byl proto s dcerou v dennodenním kontaktu, ačkoliv předtím ji neviděl i dlouhé měsíce.

„Katka se složila. Žila jen pro dceru a ta šla za lepším. Máma by jí nemohla dopřát stejný luxus a uklízečky jako táta. Když si odvážel Jessi k sobě, ošklivě po manželce řval, že už ji nechce nikdy vidět,“ potvrdila nám zprávy kamarádka Šlégrové s tím, že ta se rozhodla respektovat dceřino rozhodnutí a sama podala žádost o její svěření do péče otce.

Sama Šlégrová nebrala telefony, a tak se nemohla k události vyjádřit.

„Věří, že časem pochopí, že to s ní vždycky myslela dobře, a že i když u ní měla nějaké povinnosti a nežily si nijak extrémně nad poměry, že se spolu měly fajn,“ dodala přítelkyně Šlégrovy manželky.

Reklama

Další články

Načítám