Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když médii proběhlo, že už je Jiří Šlégr (52) rozvedený, není to tak úplně pravda. Jeho žena Kateřina podává prostřednictvím své právničky odvolání. "Rozvod proběhl bez mé přítomnosti, i když jsme se s mou právničkou řádně omluvily," vysvětlila Super.cz Kateřina, se kterou jsme se potkali na jedné párty.

Řádila tam jako černá ruka. Objímala a líbala ženy i muže. "Mě to teď takhle baví. Nic neřeším, užívám si. Dcera je dnes u mojí maminky, takže myši mají pré," smála se Katka, která zároveň prozradila, že budoucnost příliš neplánuje. "Nechávám to plynout," krčila rameny.

Přesto ale určité plány má. Až bude její dceři šestnáct, chce se s ní přestěhovat do Ameriky. "Jessika má americké občanství, tak chci, aby tam studovala a dál se věnovala krasobruslení," vyprávěla svoji vizi.

A v Americe si chce také ještě víc užívat. To, že už na to bude stará, si nepřipouští. "Každému je tolik, na kolik se cítí. A u mne je to pořád nějakých osmadvacet nebo třicet," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám