Hlavní obsah
Článek

Dnes by oslavila 54. narozeniny Iveta Bartošová (†48). Několikanásobná zlatá slavice si skoro před šesti lety, v měsíc svých narozenin, vzala život skokem pod vlak.

Popová princezna se za svou kariéru proslavila nejen pěveckými úspěchy, ale i životními maléry a pády. Poslední roky před smrtí zásobovala média svými alkoholovými i milostnými přešlapy, hojně se mluvilo o jejím špatném psychickém stavu, několikrát se dokonce pokusila spáchat sebevraždu. 29. dubna 2014 se jí to bohužel podařilo.

Jejím životem prošlo několik osudových mužů. Nikdy nemohla přenést přes srdce smrt zpěváka a milence Petra Sepéšiho, který stejně jako ona naposledy vydechl na železničních kolejích. Stalo se tak při srážce s vlakem v červenci roku 1985.

Nejdůležitějším mužem byl pro ni Ladislav Štaidl, se kterým zplodila jediného syna Artura (27). Po skladatelovi měla zpěvačka románek například se Zdeňkem Podhůrským (65), později se vdala za Jiřího Pomejeho (†54). Po rozvodu s dnes již také zesnulým hercem a producentem ji svým italským šarmem okouzlil šlechtic Domenico Martucci (47), ale ani s ním jí láska nevydržela. Naposledy se vdala za majitele bezpečnostní agentury Josefa Rychtáře (65). I tohle manželství bylo jako na houpačce a společně čelili několika skandálům. K těm nejvýraznějším patřily konfrontace se Zdeňkem Macurou (49), Ivetiným fanatickým fanouškem.

Přes všechny soukromé nezdary ale bude Iveta Bartošová navždy patřit mezi nejkrásnější a nejtalentovanější zpěvačky své doby.

Reklama

Další články

Načítám