Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vdovu po Jiřím Pomejem (†54) čekají v dohledné době hned dvě operace. Jedna byla plánovaná dlouhodobě, jen dvakrát odložená, ke druhé ji donutil úraz. DJka Andrea Pomeje (35) nám prozradila, co se vlastně stalo.

"Pokud jde o to koleno, tak jsem si přetrhla křížové vazy. Byla to nehoda při mém prvním letošním hraní v letní sezóně. Vím, že bych měla jít na operaci co nejdřív, ale mám nasmlouvané hraní, takže v rámci loajality k pořadateli, který v rámci propagace dělal na akci reklamu na moje jméno na velké srpnové akci, musím počkat. Na operaci půjdu v září," vysvětlovala nám Andrea.

Dlouhodobě ovšem odkládá další zákrok. "Tři měsíce před tím, než jsem otěhotněla, jsem byla na plastice prsou a stalo se mi to, co se v určitém procentu stává. Kolem implantátů se mi udělaly kapsule. Původně jsem měla jít na reoperaci loni v listopadu, pak v červnu, ale vzhledem k tomu, co se kolem mne dělo a mému psychickému stavu, jsem se k tomu nedokázala přinutit," vyprávěla.

"Ale teď mám třetí termín, to by mělo být v zimě, tak jsem se domluvila na další termín. Snad už to vyjde. Ten stav není bolestivý, je trochu nekomfortní, tak uvidíme," dodala Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám