Hlavní obsah
Článek

Rčení do třetice všeho dobrého zřejmě neplatí pro Jiřího Pomeje (†54), kterému krachuje už třetí manželství. Pomeje měl celkem tři osudové ženy a s každou z nich chtěl zůstat až do konce života.

Vůbec nejdéle vydržel s herečkou a pohádkovou princeznou Jasněnkou Michaelou Kuklovou (49). Tu charizmatický herec poznal v devadesátých letech během natáčení filmu Playgirls 1 a 2 a byl s ní dlouhých patnáct let.

Manželství se ale rozpadlo, za což mohla Jirkova zadluženost (Pomeje se zadlužil kvůli filmu Andělská tvář) i láska k alkoholu.

Druhou osudovou ženou Jiřího Pomeje byla dnes již zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová (†48). Pro tu si zamilovaný herec dojel jako princ na bílém koni přímo na zámek Hluboká, kde na něho čekala ve svých vysněných princeznovských šatech.

Tehdy jindy labilní zpěvačka celá zářila. Zrovna za sebou měla jedno ze svých typických období, kdy kvůli alkoholu a práškům málem zemřela, musela se dokonce léčit tři měsíce na psychiatrii, a láska k Jiřímu Pomejemu s ní udělala divy. Bohužel ne na dlouho. O dva roky později už následoval bolestný rozvod a Iveta Bartošová opět padala na dno, ze kterého se nakonec nikdy nedostala. Pomeje se ale aspoň zpočátku rozvádět vůbec nechtěl, ale nutno dodat, že s Ivetou, která později dobrovolně ukončila život pod koly vlaku, to neměl jednoduché nikdo.

Dosud bezdětný Pomeje velmi toužil po dítěti. Potomka se dočkal až po boku o třiadvacet let mladší půvabné dýdžejky Andrey, která mu před čtyřmi lety porodila dceru Aničku. Andrea byla Jirkovi vždy oporou a pomáhala mu v boji se zákeřnou rakovinou. Jirkova láska k alkoholu a špatný přístup ke zdraví však Andreu ničil, bouchla do stolu a řekla dost. Podaří se Jirkovi třetí manželství přeci jen zachránit? Soudě podle toho, že raději vysedává v hospodě, to moc nevypadá...

Reklama

Další články

Načítám